Verlanglijstje verjaardag

Je kent het wel, je bent bijna jarig en nodigt mensen uit om naar je verjaardag te komen. Iedereen die komt vraagt wat je graag als cadeau voor je verjaardag wil krijgen. Maar je weet niet meer wat je al hebt gevraagd en aan wie. Hierdoor krijg je soms cadeaus dubbel of niet precies wat je bedoelde. Gelukkig hebben wij daar een makkelijke oplossing voor:

Direct een verjaardagslijstje maken

Online verjaardagslijstje maken!

Met een verjaardagslijstje weet iedereen wat je graag wil hebben. De cadeaus kan je zelf toevoegen aan je verjaardaglijst en als iemand iets koopt dan kunnen ze het ook online afstrepen. Zo krijg je geen verjaardagscadeaus dubbel en weten mensen ook een cadeau dat je graag wil. Natuurlijk kan je zelf niet zien wat er afgestreept is, anders is de verrassing en de spanning van cadeau’s krijgen natuurlijk weg.

Verjaardagslijstje versturen

Verstuur je verjaardagslijstje gemakkelijk via de mail naar al je vrienden en familie. Je kunt ook de link kopiëren en deze versturen op welke manier je ook maar wil. Je kunt de lijst ook versturen via Whatsapp, iedereen met jouw verjaardagslijst kan zien wat je graag wil hebben en producten afstrepen die ze gekocht hebben.

Voor welke verjaardag kan je een verlanglijstje maken?

Of je nou 1 jaar oud, 12 jaar oud of 100 jaar oud wordt, iedereen kan een verlanglijstje maken bij feestlijstjes.nl. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres om een account mee aan te maken. Ook weten we graag wanneer je jarig bent, zodat je elk jaar opnieuw van onze makkelijke dienst gebruik kan maken. Wij gaan uiteraard secuur en veilig om met privacygevoelige gegevens!

Gratis verjaardaglijstje maken in drie stappen

1. Verjaardagslijstje maken

Maak een lijstje met cadeaus die je graag voor je verjaardag wil hebben. Je kunt producten met 1 druk op de knop toevoegen aan je verjaardagslijstje en door de handige zoekfunctie kun je altijd de cadeaus vinden die jij graag wil hebben.

2. Verlanglijstje versturen

Als je het lijstje gemaakt hebt kan je het makkelijk versturen naar je vrienden en familie via email. Je kunt natuurlijk ook de rechtstreekse link naar je verjaardagslijstje doorsturen via whatsapp of op andere manieren.

3. Gekochte cadeaus afstrepen

Zodra een van je vrienden of familie een cadeau gekocht heeft kunnen ze dit op jouw verlanglijstje afstrepen. Hierdoor kan iedereen die je verlanglijstje heeft ontvangen zien wat er al gekocht is zodat jij geen dubbele cadeaus krijgt voor je verjaardag.

Direct een verjaardagslijstje maken

Ontwerp en techniek door WMC-Media