Verlanglijstje Sinterklaas

Zet al je Sinterklaascadeautjes op een Sinterklaas verlanglijst zodat precies bekend is wat jij wil hebben van de sint. Je kunt kiezen uit duizenden cadeautjes uit onze uitgebreide database met Sinterklaascadeautjes.

Sinterklaas verlanglijstje maken

Online Sinterklaaslijstje maken!

Met jouw Sinterklaaslijstje weet de Sint precies wat hij voor je moet kopen. Of je de Sinterklaascadeautjes krijgt waar je om vraagt ligt er aan of je dit jaar lief genoeg bent geweest. De Sint kan met één druk op de knop de cadeautjes die hij gekocht heeft afstrepen zodat hij weet dat hij de cadeautjes voor jou in de zak heeft zitten als hij naar Nederland komt. Ook zullen de pieten dan niet alle cadeautjes dubbel kopen.

Wat moet je vragen voor Sinterklaas?

Weet je niet wat je voor Sinterklaas moet vragen? In ons productoverzicht vind je duizenden Sinterklaascadeautjes die je aan je verlanglijstje kan toevoegen. Zodra je in dit productoverzicht gaat bladeren kom je vast wel op leuke ideeën voor je Sinterklaas verlanglijstje.

Heb jij je verlanglijstje al gemaakt voor Sinterklaas?

Heb je nog geen verlanglijstje gemaakt? Doe dat dan snel en zorg dat je al je Sinterklaascadeautjes er op hebt staan. Zo is de kans een stuk groter dat je krijgt wat jij graag wil. Je kunt je Sinterklaaslijstje ook makkelijk doorsturen naar een e-mailadres of de link kopiëren

Gratis Sinterklaaslijstje maken in drie stappen

1. Sinterklaaslijstje maken

Maak een lijstje met cadeaus die je van de Sint en zijn pieten wil hebben. Je kunt producten met 1 druk op de knop toevoegen aan je Sinterklaaslijstje en door de handige zoekfunctie kun je altijd de Sinterklaascadeaus vinden die je hebben wil.

2. Verlanglijstje versturen

Als je lijstje compleet is kan je het makkelijk versturen naar je de Sint via email. Vergeet ook je ouders en/of opa en oma niet in de mail te zetten natuurlijk. Je kunt de link naar je verlanglijstje doorsturen op verschillende manieren.

3. Gekochte cadeaus afstrepen

Zodra Sinterklaas de cadeautjes gekocht heeft kan hij ze afstrepen van zijn lijstje. Hij moet natuurlijk zo enorm veel cadeaus kopen dat hij anders niet meer weet wat hij wel of niet gekocht heeft. Met het afstrepen kan hij dit goed en makkelijk bijhouden.

Sinterklaas verlanglijstje maken

Ontwerp en techniek door WMC-Media