Verlanglijstje voor kerst

Het is buiten koud, maar binnen wordt er kerst gevierd. Gezellig samen eten en genieten van de warmte bij de open haard. Bij kerst horen natuurlijk ook kerstcadeautjes. Maak een verlanglijstje met kerstcadeautjes zodat je zeker weet dat de kans groot is dat je krijgt wat je wil voor kerstmis.

Kerstmis verlanglijstje maken

Online kerstlijstje maken!

Door online een kerstlijstje te maken weten alle ontvangers precies wat je graag wil hebben voor kerst. Je kunt je kerstverlanglijstje helemaal gratis maken met keuze uit duizenden producten uit ons productaanbod. Je kunt je lijstje ook ten aller tijden aanpassen door in te loggen.

Kerst verlanglijstje versturen

Je verlanglijstje voor kerstmis kan je met één druk op de knop versturen naar al je vrienden en familie. Je hoeft alleen de e-mail adressen in te voeren en je vrienden en familie krijgen een mailtje met daarin een link naar jouw kerst verlanglijstje. Daarop zien ze de kerstcadeaus die jij graag wil hebben en kunnen ze afstrepen wat ze gekocht hebben. Zo krijg je dus geen dubbele cadeaus voor kerst.

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt voor kerstmis?

Heb je nog geen verlanglijstje gemaakt? Doe dat dan snel en zorg dat je al op tijd al je kerstcadeautjes er op hebt staan. Zo is de kans een stuk groter dat je krijgt wat jij graag wil.

Gratis kerstlijstje maken in drie stappen

1. Kerstlijstje maken

Maak een lijstje met cadeaus die je graag voor kerstmis wil hebben. Je kunt producten met één druk op de knop toevoegen aan je kerstlijstje en door de handige zoekfunctie kun je altijd de cadeaus vinden die jij graag wil hebben voor kerst.

2. Kerstlijst versturen

Als je kerstlijstje klaar is kan je het makkelijk versturen naar je vrienden en familie via email. Je kunt natuurlijk ook de link naar je verlanglijstje doorsturen via whatsapp of via andere kanalen. Je kunt je lijstje ten aller tijden nog aanpassen.

3. Gekochte cadeaus afstrepen

Zodra één van je vrienden of familie een kerstcadeau gekocht heeft kunnen ze dit op jouw verlanglijstje afstrepen. Hierdoor kan iedereen die je verlanglijstje heeft ontvangen zien wat er al gekocht is zodat jij geen dubbele cadeaus krijgt voor kerst.

Kerstmis verlanglijstje maken

Ontwerp en techniek door WMC-Media