Verlanglijstje baby

Voor, tijdens of na de zwangerschap

Het maakt in principe niet uit wanneer je het verlanglijstje voor je baby maakt. Als je aankondigt dat je zwanger bent krijg je vaak een babyshower. Ook hiervoor zijn onze verlanglijstjes geschikt. Maar ook als mensen op kraamvisite willen komen en een leuk cadeautje mee willen nemen kan je de link naar je baby lijst meesturen met de uitnodiging.

Verlanglijstje voor de baby maken

Ook voor de babyshower

Als je een babyshower geeft dan willen je vrienden, familie en collega's graag leuke en praktische cadeaus geven. Je wilt liever ook geen dingen dubbel krijgen. Maak daarom dus online je verlanglijstje voor je babyshower aan en stuur het via de mail, whatsapp of gewoon de link naar iedereen die uitgenodigd is voor de babyshower. Organiseer je een surprise-babyshower voor een vriendin? Nodig haar dan anoniem uit om via deze site een lijstje te maken!

Geen dubbele kraamcadeaus

Als je vol in verwachting bent of net een trotse papa of mama bent geworden dan is er natuurlijk niets waar je trotser op bent dan op je baby. Alle vrienden en familie komen langs om te kijken en brengen leuke cadeautjes mee. Maar hoe voorkom je dat je dingen dubbel krijgt? Praktische cadeaus komen altijd van pas en zijn vaak meer dan welkom. Met een online verlanglijstje met kraamcadeaus kan iedereen afstrepen wat hij of zij wil geven en krijg je dus nooit dubbele kraamcadeaus.

Baby lijst versturen

Verstuur je lijst met baby cadeaus gemakkelijk via de mail naar al je vrienden en familie. Je kunt ook de link kopiëren en deze versturen op welke manier je ook maar wil. Je kunt de lijst ook versturen via Whatsapp, iedereen die de baby lijst heeft kan zien wat je graag wil hebben en producten afstrepen die ze gekocht hebben.

Gratis baby lijst maken in drie stappen

1. Verlanglijstje baby maken

Maak een verlanglijstje met cadeaus die je graag voor je baby krijgt. Je kunt producten met 1 druk op de knop toevoegen aan je verlanglijstje en door de handige zoekfunctie kun je altijd de baby cadeaus vinden die jij graag wil hebben.

2. Baby lijst versturen

Als je het lijstje gemaakt hebt kan je het makkelijk versturen naar het bezoek via email. Je kunt natuurlijk ook de rechtstreekse link naar het verlanglijstje voor je baby doorsturen via whatsapp of op andere manieren.

3. Baby cadeaus afstrepen

Zodra één van de ontvangers een cadeau voor je baby gekocht heeft kunnen ze dit op jouw verlanglijstje afstrepen. Hierdoor kan iedereen die je verlanglijstje heeft ontvangen zien wat er al gekocht is zodat jij geen dubbele cadeaus krijgt voor je baby.

Verlanglijstje voor de baby maken

Ontwerp en techniek door WMC-Media