Verlanglijst bruiloft

Veel mensen geven graag een leuk en origineel cadeau voor een bruiloft. Weten jullie al wat jullie willen hebben? Maak dan een online lijst van alle trouwcadeaus en stuur deze door naar alle gasten. Zo weten zij precies wat jullie willen hebben, en krijgen jullie de trouwcadeaus die jullie graag willen! Ook handig als je ceremoniemeester bent en een verlanglijst wil maken voor het bruidspaar.

Cadeaulijst voor een bruiloft maken

Online cadeaulijst maken!

Met een cadeaulijst krijgen jullie de trouwcadeaus waar je echt wat aan hebt! In ons uitgebreide productaanbod kun je altijd cadeaus vinden die je voor jullie bruiloft kan vragen. Op deze manier krijg je leuke cadeaus waar je ook écht iets aan hebt.

Bruiloft cadeaulijst versturen

Met één druk op de knop kan je de cadeaulijst voor jullie bruiloft versturen naar al jullie gasten. Zij weten dan precies wat jullie graag willen hebben, en ze kunnen een cadeau uitzoeken wat binnen hun budget valt. Zo weten je gasten ook wat ze voor jullie bruiloft cadeau kunnen geven, en kunnen ze het op jullie lijst afvinken zodat jullie geen dubbele trouwcadeaus krijgen.

Cadeaus voor je trouwdag

Niet alleen voor je huwelijksdag kan je een cadeaulijst maken natuurlijk. Ook als je een jubileum te vieren hebt voor jullie bruiloft kan je natuurlijk een cadeaulijst maken. Op een trouw jubileum vinden gasten het vaak leuk om een passend en origineel cadeau te geven. Door een verlanglijstje te maken krijgen jullie ook op een trouw jubileum de cadeaus die jullie graag willen hebben.

Gratis cadeaulijst voor je bruiloft in drie stappen

1. Cadeaulijst maken

Maak een lijstje met trouwcadeaus die jullie graag willen hebben. Producten zijn met één druk op de knop toe te voegen aan jullie trouwlijst en door de handige zoekfunctie kun je altijd de cadeaus vinden die jullie graag willen hebben.

2. Lijst naar de gasten versturen

Als het lijstje gemaakt is kan je het makkelijk via e-mail versturen naar alle gasten die uitgenodigd zijn voor de bruiloft. Je kunt natuurlijk ook de link van jullie trouwlijst doorsturen via whatsapp of op andere manieren.

3. Gekochte cadeaus afstrepen

Zodra één van de gasten een cadeau gekocht heeft kunnen ze dit op jullie trouwlijst afstrepen. Hierdoor kan iedereen die jullie verlanglijstje heeft ontvangen zien wat er al gekocht is zodat jullie geen dubbele cadeaus krijgen.

Cadeaulijst voor de bruiloft maken

Ontwerp en techniek door WMC-Media