Algemene voorwaarden

Op feestlijstjes.nl kan je een online verlanglijstje maken en delen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van feestlijstjes.nl.

Feestlijsjes is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Coba Pulskensstraat 11
5224 JD 's-Hertogenbosch
kvk: 57837317

Voorwaarden voor het gebruik van feestlijstjes.nl

Het overtreden van deze regels, of andere vormen van misbruik leiden tot verwijdering van je account.

Privacy en jouw gegevens

We vinden je privacy belangrijk. Daarom vragen we alleen gegevens die we echt nodig hebben, en delen we je gegevens nooit met andere partijen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Auteursrecht

Jouw verlanglijstje bevat artikelen. Elk artikel kan de volgende onderdelen bevatten:

  1. Naam
  2. Afbeelding
  3. Omschrijving
  4. Prijs
  5. URL

Deze onderdelen worden automatisch van de websites van onze partners overgenomen. Dit gebeurt met toestemming van de betreffende website. Elk artikel is voorzien van een hyperlink naar het origineel. Echter is het niet mogelijk om elk ingevoerd artikel op naleving van het auteursrecht te controleren. Het kan zijn dat bepaalde gegevens van de artikelen niet overeenkomen met de gegevens op de website van onze partner. Feestlijstjes.nl is niet aansprakelijk voor dit soort verschillen.

E-mail contact

Wij sturen je af en toe een mailtje met daarin een update over onze dienstverlening. Ook zullen we je 6 weken voor je verjaardag een uitnodiging sturen om een nieuw verlanglijstje aan te maken. Uiteraard kan je je hier ten aller tijden voor afmelden en wij zullen dan zorgen dat je geen mails meer van ons ontvangt hierover.

Aanpassingen aan de algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden worden met enige regelmaat aangepast. We raden je aan dit document af en toe opnieuw door te lezen. Hele belangrijke wijzigingen worden vooraf aangekondigd.

Ontwerp en techniek door WMC-Media